Cuma, Eylül 25

The Big Bang Theory-Dizilerim:3


Şu cnbc-e olmasa -Ntv grubu da diyebiliriz- ne yapardık ,nasıl böyle orjinal dizileri keşfederdik bilemiyorum.The Big Bang Theory 20 dakikalık sitcomlar şeklinde. Genel bir kaç konu dışında -Penny ve Leonard arasındaki ilişki vs- bölümler birbirinden bağımsız -bu bağımlılık yaratmayacağı anlamına gelmiyor tabi-. Biribirinden farklı ve renkli 4+1 karakter.Böyle diyorum çünkü dördü dahi biri kendi halinde cafede garsonluk yapan fıstık görünümlü penny.Hani fıkralarda olur ya bir İtalyan bir İngiliz vs diye buradakilerde neredeyse öyle bir hintli ,bir sapık,bir kaçık,bir vasat sosyal dahi ve onların yanında hafif kıt kalan şeker komuşuları Penny.



Her bölümde sanki felsefe salatasına batıp batıp çıkıyorsunuz ama bu zevkli bir şekilde oluyor .O karmaşık teorilerini anlatırken azıcık yamulsanız da anlamamaya bağlı bağırsak düğümlenmesine yakalanmıyorsunuz.Bir şekilde dozajı tutturmuşlar çünkü.
Sheldon karakteriyse sizi cinslikleriyle çılgına çeviriyor ,ona gıcık oluyor ,uyuz sıfatlar takıyor ama yine de alışıyor ve seviyorsunuz diğerleri gibi.

Kesinlikle vakit kaybı değil.Bir kere izlemeden yorum yapmayın.Uçlardaki beyinleri izlemek size çok zevk verecek.Belki bir Leonard ve Sheldon isteyeceksiniz hayatınızda.


Not:Geçenlerde cnbc-e dergisinde belirtmişler ,dizinin danışmanı gerçek bir bilim adamıymış ve o evdeki tahtalara karalanan tüm denklemler gerçekmiş.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

BURAYA BAKIN BİR DAKİKA!


Burada bulunduğunuz her saniye yaşadığınız evrene büyük katkılar sağlayacak demek isterdim ... Ancak tek söyleyebileceğim, kahvenizi alın da oturun ... Yani demek istediğim, hoşgeldiniz her kimseniz...