Cuma, Eylül 11

MÜZEDE BİR GECE 2 -NIGHT AT THE MUSEUM2-Arşivimden :15



Normalde Ben Stiller'ın bazı komedi filmlerinden hazetmem -hani elvis gibi giyindiği bir film vardı misal- ama bu diğer filmlerinden daha farklı ,aslında kategoriye sokamadım .Birincisini sevenler bunu da seveceklerdir.Tabi ilkinde herşeyi ilk defa gördüğümüz için daha ilgi uyandırıcı gelmişti.
Müzede geceleri tek tek canlanan dostlarımız bu sefer mısır tabletinin başka bir müzeye taşınmasıyla büyük bir tehlikeye girerler.- Birincisini izlemeyenler için açıklayayım ,müzede bulunan eski bir tabletin etkisiyle müzede bulunan balmumu heykeller ,hayvanlar geceleri canlanmakta ve müzede diledikleri gibi hareket edebilmektedir.Tabi aralarında savaşçılar,yırtıcılar da vardır ve rahat durmayacaklardır.Larry ise gece bekçisi olarak girdiği ilk gece bu durumla yüzleşir ve bir ton maceradan sonra Robin williams'ın da yardımıyla işleri tatlıya bağlar- . Çünkü o tablet olmazsa bir daha canlanamayacaklardır.Müzeye işi sebebiyle uzun süredir uğramayan Larry ise son anda durumu öğrenip ,engel olmak için plan yapar.Tabletin taşındığı müze ise diğerinden bir hayli büyüktür ve oradaki herşeyde gün batımından sonra canlanmaya mahkumdur.Bunu engelleyemeyen Larry Bir B planıyla olayları halletmeyeye çalışır ama müze çığrından çıkmıştır .


Artık Alcapon,Napolyon ve daha fazla tehlikeyle uğraşmak zorunda kalacaktır...
Tabi bu sefer filmde aşk kırıntısı da yakalıyoruz.

Vakit geçirmek için eğlenceli ,hoş bir film derim,izleyin efenim...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

BURAYA BAKIN BİR DAKİKA!


Burada bulunduğunuz her saniye yaşadığınız evrene büyük katkılar sağlayacak demek isterdim ... Ancak tek söyleyebileceğim, kahvenizi alın da oturun ... Yani demek istediğim, hoşgeldiniz her kimseniz...