Çarşamba, Ağustos 26

GHOST OF GIRLFRIENDS PAST - Hayalet Sevgililerim-Arşivimden: 10




İşte eşinizle ya da erkek arkadaşınızla izleyebiliceğiniz ve filmin son 10 dakikasında 'bak gördün mü senin de sonun böyle olur al sana al sana 'diye pat pat yapıştırabilceğiniz zevkli bir film...Erkeklerin kadınlara olan zaafının ,tersi durumun varlığından kat be kat fazla olduğunu hepimiz biliriz -hepimiz biliriz ama durumu ancak kadınlar kabullenir-. Fakat bu zaafın fazla ileri gittiği durumda neler olabileceğini ancak bunu yaşayan birinden öğrenebiliriz: Connor Mead...Kendisi süper şeffaf fotoğraflar çeken,fotomodelleriyle bir hayli yakın bir ilişkide olan bir yakışıklıdır - bu tartışılır - .Tabi kullanılmamış olanlarla çünkü bir kadının yüzünü nadiren iki kez görür.İşte böyle uyuz bir şekilde hayatını sürdüren Connor için yol tıkanır.Çocukluğundan beri tanıdığı ve aşık olduğu zamanla kalbine gömüp havasız bıraktığı Jenny ise ayrı bir problemdir.Amcasının -Michael Dougles- hayaleti bir anda ortaya çıkar ve onu yapacağı zaman yolculuğu için hazırlar.Bu sırada eski sevgililerinden biri de ona hayalet olarak eşlik eder.Connor geçmişinde yaptığı tüm saçmalıklara yakından bakınca ve kendi hayatının bodoslama duvara daldığını farkedince işleri düzeltmek için çabalar.



Biraz tırmalar ama sonunda kendini düzeltir ve bununla birlikte olaylar da lehine döner...Finale yakın kardeşinin düğününde söylediği cümleyse süperdi:
'Amcam her zaman ilişkide umursamayan taraf güçlüdür derdi,haklıydı...Ama güç mutluluk değildir...' İşte bu ya işte bu yani bu insanların farketmesi gereken bir nokta .
Konu olarak vs zevkli olduğu için vakit geçirmek için iyi bir film.Harika,bayıldım vs diye abartılamaz tabi ama hoştu ,izlenebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

BURAYA BAKIN BİR DAKİKA!


Burada bulunduğunuz her saniye yaşadığınız evrene büyük katkılar sağlayacak demek isterdim ... Ancak tek söyleyebileceğim, kahvenizi alın da oturun ... Yani demek istediğim, hoşgeldiniz her kimseniz...